Și o ironie a sorții

Să-ți fie vizitată pagina de cineva de la cancelaria primului ministru care e interesant, aparent, de excelență reală versus mimată in cazul revistelor ISI românești.

De ce i-o fi interesând lucrul ăsta, in condițiile in care par să-și dorească să dea legislația inapoi la nivelul inceputurilor anilor 2000, condiționând conducerea de doctorat de deținerea titlului de profesor/CP I,  zău că nu știu.

Reclame
Acest articol a fost publicat în lumea in care trãim. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Și o ironie a sorții

  1. Liviu Ornea zice:

    O ipoteteză: pentru că ei sînt interesați să ne lovească exact cu armele noastre. Se folosesc de analizele pe care le facem ca să demonstreze că orice încercare de așezare a evaluării pe baza clasificării revistelor e iluzorie, ba chiar nocivă.

  2. gabrielistrate zice:

    Nu cred … de uitat s-a uitat probabil un simplu lucrător in pauza de prânz, căuta pe google „reviste științifice românești”.

    Supraestimezi, cred, importanța pe care acorda-o politicienii educatiei universitare. De păsat probabil (cu excepția universitarilor implicați in politică, gen doamna Andronescu și ai ei, sau a celor implicați in universități particulare, care au agende proprii) nu le pasă politicienilor de la putere , cu excepția cazurilor in care se ajunge la subiecte politice. Nu e un subiect care să preocupe societatea, nu aduce/pierde voturi, așa că nu prea contează.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s