Pe scurt

1. Probabil ați aflat: Alan Turing a fost reabilitat de regina Angliei pentru condamnarea (pentru homosexualitate) din 1952.

2. Au fost modificate criteriile de abilitare prin aducerea lor in concordanță cu criteriile (mai laxe) impuse anterior pentru titlul de profesor.

Dacă la informatică, datorită specificului criteriilor modificate pentru profesor, schimbarea nu e (in opinia mea) chiar una dramatică (pentru corectitudine trebuie să spun că sunt colegi/prieteni care nu gândesc la fel) in alte domenii, oricât am incerca să găsim argumente in favoarea noii variante) modificările sunt dincolo de orice limite acceptabile.

Sunt probabil printre puținii oameni din țară care indeplinea „criteriile Funeriu” de abilitare dar nu și-a susținut până acum abilitarea. Din varii motive: lene (engleză: procrastination), motive obiective (in 2012 m-am mutat de la Cluj la Timișoara; in prima parte a lui 2013 când aș fi vrut să mi-o scriu/susțin a trebuit să dau concurs pe post). Recent incepusem să scriu la teză, intenționând să mi-o depun/susțin anul viitor.

Ca să elimin orice suspiciune: indeplineam criteriile Funeriu pentru profesor/abilitare, le indeplinesc și pe cele actuale. In momentul in care imi voi depune dosarul pentru abilitare voi publica (cel puțin pe acest blog)  teza și punctajul calculat conform criteriilor vechi.

Reclame
Acest articol a fost publicat în lumea in care trãim. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pe scurt

  1. Liviu Ornea zice:

    Procrastination, zici? Check this: http://www.youtube.com/watch?v=4P785j15Tzk
    🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s