Charlie Rose, Eric Kandel, John Searle şi alţii

Charlie Rose este un talk-show „serios”, pe teme social-politice-culturale difuzat pe postul public de televiziune american PBS. De o lunã el a devenit disponibil telespectatorului român (mai precis celui abonat la UPC Digital, pachetele Medium sau Large). Se transmite pe canalul Bloomberg, de luni pânã vineri de la nouã seara (binevenitã alternativã la talk-show-urile româneşti de la aceeaşi orã 🙂 ) şi, in reluare, de la ora unsprezece.

Asearã am avut parte de un spectacol: primul episod din „Brain Series”, un serial de douãsprezece episoade despre creierul uman. Din grupul de invitaţi de asearã cei mai cunoscuţi sunt Eric Kandel (premiul Nobel pentru medicinã in anul 2000) si John Searle (filosof), discutând despre cele mai importante probleme legate de  studiul creierului din perspectiva direcţiilor lor de cercetare.

Enjoy (episodul il gãsiţi in secţiunea „Archive”; emisiunea se transmite pe Bloomberg cu un episod intârziere faţã de canalul PBS, deci este vorba de emisiunea din 29 Octombrie).

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în popularizarea_ştiinţei. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s